ZIN & ZIJN op blote voeten – Bezinningsreis Bonaire

ZIN & ZIJN op blote voeten – Bezinningsreis Bonaire

By August 3, 2017 Zingeving No Comments

Heb jij behoefte om in alle rust te reflecteren en bezinnen op jouw leven, werk en/of relaties? Dan is ZIN & ZIJN op blote voeten voor jou misschien wel het juiste evenement.

Bezinning Bonaire reist in tien dagdelen, verspreid over een week, met jou langs bijzondere plaatsen op het eiland Bonaire. We verblijven op plekken die uitnodigen om stil te staan bij vragen, gevoelens en gedachten. Daarbij begeleiden en ondersteunen wij jou in je zoektocht naar nieuwe inspiratie, naar verbinding en naar perspectief. Wij halen je dagelijks op bij je verblijfadres en brengen je aansluitend weer terug. Wij zorgen naast de begeleiding ook voor de inwendige mens in de vorm van voldoende eten, drinken en versnaperingen.

“Every seashell has a story”

In de tien dagdelen dat we samen reizen staat jouw verhaal centraal. In onze rol als begeleidsters reiken wij jou wegwijzers en handvatten aan op je route waarbij wij jou de keuze laten in wat je wilt verankeren of loslaten. De rode draad in ons programma is tevens gericht op anders waarnemen en het uitbouwen van perspectief.

ZIN & ZIJN op blote voeten is een kleinschalig initiatief ( vijf tot zes personen reizen maximaal mee) waarbij de nadruk ligt op het persoonlijk contact. Ellen van Son en Hanne van Everdink gaven eerder vorm aan dit project en zijn ook jouw begeleidsters tijdens deze reis.

Wij heten jou van harte welkom!. Kijk voor meer informatie op https://www.bezinningbonaire.nl/

Leave a Reply