Tekenworkshop Handen uit de mouwen

Tekenworkshop Handen uit de mouwen

By October 11, 2014 Workshops Mandala No Comments

Het thema van deze tekenworkshop is  ‘HANDEN UIT DE MOUWEN’.  Gedurende deze middag of avond staan jouw handen centraal!

In het gewone leven denken we eigenlijk niet zo na over onze handen, ze zijn er gewoon. Toch kun je diezelfde handen ook zien als trouwe bondgenoten die ons helpen bij vrijwel alles wat we doen. Handen als instrument waarmee we kunnen vasthouden en loslaten, begroeten en uitzwaaien, ontvangen en geven, liefhebben en afweren. Waarmee we kracht kunnen zetten of heel fijn en teder kunnen werken.  Twee duimen en acht vingers, een palm en een muis. Handen die uniek zijn bij een ieder van ons, net als onze vingerafdruk!

Wat betekenen handen voor ons? En wat betekenen ze specifiek voor jou? Welk verhaal vertellen ze  en welke symboliek kun je ontdekken? In deze workshop gaan we met de vorm en omtrek van onze handen aan de slag en maken we een persoonlijke mandala. Dit kun je op vele manieren doen; met verschillende technieken en materialen. We gebruiken mooi papier en/of canvasdoek ( meerprijs) en geven  onze fantasie alle ruimte. Je zult niet alleen versteld staan van het eindresultaat maar ook over wat het jou te zeggen heeft. De workshop duurt gemiddeld 2,5 tot 3 uur en kost 20 euro p.p. inclusief materiaal, koffie en thee. Zie Agenda voor actuele informatie. Groepsafspraak ( tegen groepstarief) of workshop op maat is mogelijk.

workshop handen uit de mouwen

Leave a Reply